Van de bestuurstafel, augustus 2017

 In Nieuws

“Goed nieuws”

De zomervakanties zitten er weer bijna op en dat betekent dat de managers weer aan de slag gaan. Zo ook het bestuur van de VMZ. De twee grote thema’s die ons momenteel bezig houden zijn natuurlijk het congres van 30 oktober en de aanstaande wisselingen binnen het bestuur.

Over een dikke twee maanden, 30 oktober, is het zover, het GROW-event. Nieuwsgierig en toch ook wel licht gespannen kijken we uit naar dit (eerste) evenement nieuwe stijl. Het is voor de VMZ belangrijk dat we er met z’n allen een succes van maken en we zijn benieuwd of we veel nieuwe gezichten zullen zien die geïnteresseerd zijn in onze vereniging. De inschrijving is inmiddels gestart en het is mooi te constateren dat we al flink wat aanmeldingen binnen hebben. Lang wachten met inschrijven is dus riskant want we kunnen maar een beperkt aantal deelnemers een plaats bieden. De door ons gewenste sprekers hebben we ondertussen kunnen strikken en ook daar zijn we zeer content mee. Het ziet er dus naar uit dat we iets moois gaan meemaken met elkaar en dat is goed nieuws.

Aan het eind van dit jaar gaat het bestuur afscheid nemen van twee leden van het eerste uur. Margriet van Egmond en Rik van Dommele hebben, na flink wat jaren actief te zijn geweest, besloten hun functie neer te leggen. Hiermee wordt plaats gemaakt voor nieuwe mensen. We hebben binnen het bestuur dan drie vacatures. (Eerder dit jaar legde Rick Hogenboom zijn functie neer na het aanvaarden van een bestuurlijke functie.) Onze oproep aan jullie heeft er toe geleid dat we momenteel met een aantal leden in gesprek zijn en mijn verwachting is dat we tijdens de komende ALV drie nieuwe bestuursleden kunnen voordragen. En ook dat is goed nieuws; nieuwe mensen die hun energie willen steken in een bloeiende en groeiende club (inhoudelijk) gedreven managers.

Met zoveel goed nieuws kan het niet anders dan een prachtig jaar worden. Wij gaan er weer voor! Tot 30 oktober!

Jan Willem Pijpers.

Recent Posts